Tietosuojaseloste

OnniDomain (Y-tunnus 1801894-6) käsittelee sivuillaan asiakkaidensa henkilötietoja. Tämä seloste kertoo mitä, miten ja miksi käsittelemme tietojasi.

Käyttämällä palveluitamme hyväksyt, että käytämme antamiasi tietoja selostamallamme tavalla. Jos et halua tai voi hyväksyä näitä ehtoja, emme välttämättä pysty palvelemaan sinua.

MITÄ TIETOJA KERÄÄMME JA MIHIN NIITÄ KÄYTÄMME

Keräämme ja säilytämme seuraavia tietoja asiakasrekisteriimme:

Näitä tietoja käytetään:

TIETOJEN LUOVUTUS ETEENPÄIN JA SÄILYTTÄMINEN

Rekisterin käyttötarkoitus on OnniDomain.fi:n asiakasrekisterin ylläpitäminen sekä asiakkaiden tilausten arkistointi ja käsittely. Tietoja voidaan käyttää OnniDomain.fi:n toiminnan kehittämiseen liittyen ja tilastollisiin tarkoituksiin. Henkilötietoja käsitellään EU:n tietosuojadirektiivin sallimissa ja edellyttämissä rajoissa. Rekisterin tietoja voidaan käyttää OnniDomain.fi:n omissa rekistereissä mainonnan kohdistamiseen.

REKISTERIN SISÄLTÄMÄT TIEDOT

Henkilörekisteri sisältää seuraavia tietoja:

TIETOJEN LUOVUTUS

Henkilötietoja ei siirretä Euroopan Unionin ulkopuolelle, ellei se ole OnniDomain.fi:n tai sen yhteistyökumppanin teknisen toteutuksen varmistamiseksi tarpeellista, tai oikeudellisista syistä. Rekisteröityneen henkilötiedot hävitetään käyttäjän pyynnöstä.

REKISTERIN SUOJAUS

Rekisteriä ei luovuteta sivullisille. Rekisterin käyttöoikeus edellyttää OnniDomain.fi:n sisäisen verkon käyttäjäoikeuksia.

Rekisteri sijaitsee OnniDomain.fi:n salasanasuojatulla palvelimella.

Powered by WHMCompleteSolution